Hvorfor vi trenger Kanal 10 Norge...

Kanal 10 Norge har en svært viktig oppgave i dagens samfunn. Nyhetsbildet er preget av kriser, mord og urettferdighet, og det er lett å miste fotfestet.
Kanal 10 Norge vil være en kanal som skal gi håp i hverdagen, hjelpe mennesker å få et fast anker til noe mer en løse meninger, filosofier eller ideologier.
Og fremfor alt, vise folk at man kan få kontakt med den levende Gud, erfare hans nærvær, kraft og tilstedeværelse i ditt eget liv og hjem.
Også kristendommen kan bli en livsfilosofi, men dette er langt ifra hva et liv med Gud er - det er en levende relasjon med Han som har skapt himmel og jord. Og han ønsker en nær, intim og inderlig relasjon med et hvert menneske på jorden, uansett bakgrunn eller fortid. Han vil at du idag skal åpne deg for hans grenseløse kjærlighet. Velkommen til å få en smak av Ham på Kanal 10 Norge!

1 kommentar:

  1. Dere ønskes Hjertelig Velkommen!! Guds rike velsignelse over arbeidet. Herrens ærend har hast,derfor må vi bruke alle mulige hjelpemidler!! Lykke til!! Kvinne på østlandet.

    SvarSlett

Takk for at du vil legge igjen en kommentar! Her ønsker vi oss en saklig meningsutveksling.

Støtende kommentarer, eller kommentarer med rasistisk innhold vil bli slettet, og evt anmeldt.