Første opptaket gjort i studio

Kanal 10 Norge er ikke ferdig med innstalleringen, men under tiden vi igang med produksjonen."VD" for Kanal 10 i Sverige, Børje Claèsson, besøkte studioet i Kongensgate 1 denne uken og laget et opptak fra "kaoset" i studio, hvor alt pågår samtidig: Oppbygging og snekring av kontor og lager, sammensetting og montering av kameraer og stativ, samt innstallering av TV- lyset.

Opptaket var en hilsen til seerne i Sverige som ser  programmert "15 minutter med Børje Claesson" som går på fredagskveldene. Mitt under opptaket dukket plutselig pastor Rolf Auke fra Tønsberg opp, for å se hvordan det går med oss, og Børje Claèsson tok ham med og gjorde der og da et spontant intervju.

Stadig får vi besøk av Herrens tjenere på kanalen som gleder seg med oss over at vi skal starte i Norge med daglige sendinger på norsk. Det er helt tydelig et "sug" etter kanalen, og snart er det bare få dager igjen til starten.

Følg med oss, be og tro at Herren skal gjøre under!

2 kommentarer:

  1. Fantastisk at dere er i gang!

    SvarSlett
  2. Gratulerer og Gud rikelig velsigne dere i arbeidet for noen som trengs sterkere og sterkere etter hvert som tiden går, Gud har behag i det dere gjør det er jeg sikker på.
    Vennlig hilsen
    Jim Hanssen
    estv.no

    SvarSlett

Takk for at du vil legge igjen en kommentar! Her ønsker vi oss en saklig meningsutveksling.

Støtende kommentarer, eller kommentarer med rasistisk innhold vil bli slettet, og evt anmeldt.