Bønn i natten

Fredag 10 desember lanserer vi vårt nye program  ”Bønn i natten”, fra kl 22:00 og utover kan du være med å be for vårt kjære Norge

Mandatet
Gud sier i Sitt ord «Hvis da dette folket som mitt navn er nevnt over, ydmyker seg og ber, søker meg og vender om fra sin onde ferd, så vil jeg høre i himmelen, tilgi folkets synder og lege deres land. Nå vil jeg ikke lukke øynene, men lytte til hver bønn som stiger opp fra dette sted»

«Bønn i natten» er programmet der vi ber for Norge, der vi ber for Konge, regjering og alle i høy stilling, der vi løfter opp våre fylker, kommuner, byer og bygder; vi skal be, profetere og proklamere Guds Ord over vårt kjære Norge.

Lovsang og tilbedelse en viktig nøkkel
Vi tror at når vi ber så svarer Gud, derfor er det veldig viktig å bruke tid til å lytte til hva Han sier. Dette vil vi legge stor vekt på i programmet, og her kommer lovsang og tilbedelse inn. Lovsang og tilbedelse er nøkkelen som åpner opp Guds hjerte til oss. Jesus sier «Når jeg blir løftet opp vil Jeg dra alle til Meg», når vi blir dratt til Ham blir vi løftet opp og over våre omstendigheter og vi kan se situasjonen som Norge er i med Guds øyne. Han som har «tanker til fred og ikke ulykke» vil da kunne vise oss hvordan vi skal be rett.

Ingen bønn uten Den Hellige Ånd
Paulus sier «Ånden kommer oss til hjelp i vår svakhet. For vi vet ikke hva vi skal be om for å be rett, men Ånden selv går i forbønn for oss med sukk uten ord. Og han som gransker hjertene, vet hva Ånden vil; for Ånden ber for de hellige etter Guds vilje»
Vi ønsker at Den Hellige Ånd skal være den som dirigerer disse bønnemøtene, på den måten vil vi ha bønn med gjennombruddskraft. Vi har tro for en fornyelse av bønnens ånd over alt Guds folk i Norge, vi har tro for Norge tilbake til Gud!

Når bønnen blir dagens høydepunkt
Vi ønsker å være med å tenne bønnens ånd over alt Guds folk i Norge, i Jesaja 53,7 sier Gud «dem fører jeg til mitt hellige fjell og lar dem glede seg i mitt hus der de kan be.... for Mitt hus skal kalles et bønnens hus for alle folk».
Gud vil føre oss inn i den gleden som bønnen gir, for bønn er relasjon – samtale – med Gud, en relasjon som visker vekk alle spor av bønneregler og ritualer. Derfor vil vi også i dette programmet ha innslag av samtaler med mennesker som opplever nettopp denne relasjonen med Gud, slik at bønnen blir en levende relasjon med Gud.
Norge ligger på Guds hjerte
Norge er et priviligert land som vi tror Gud vil gjøre noe spesielt gjennom, og i mange år har vi hørt om hvordan Gud har reist opp forbedere fra hele verden som Han har kalt til å be for Norge. Mange menigheter, grupper og enkeltpersoner har respondert på dette, og som et resultat har både små og store bønnefelleskap blitt reist opp i landet vårt.

Vi ønsker å komme i kontakt med disse miljøene, alt fra de store organisasjonene til de mindre husfelleskap og oppfordre til å sende oss rapporter om hva som skjer rundt i Norges land, bønne emner, takke emner og seiersrapporter, på den måten kan vi i sammen med alle seerne  bygge et felles bønne alter gjennom programmet «Bønn i natten». Så vi oppfordrer til å sende mail til info@kanal10norge.no og merke det «Bønn i natten». 

Med dagens teknologi kan vi mer enn å holde kontakten via mail, det er også mulig å overføre direkte fra andre bønnemøter rundt i landet via web-overføring, dette er en glimrende anledning til å formidle hva som skjer rundt i landet vårt. Vi oppfordrer dere som har denne teknologien til å ta kontakt med oss.


Vi sees på «Bønn i natten»!

Elisabeth Mork

Malt av: Gro Rykkelid
"Nå skal det spire fram, kjenner dere det ikke?"



1 kommentar:

  1. Takk for kanal 10 en fantastisk kanal med et nært Guds nærvær, en viktig pådriver for kristenlivet i Norge. Stor velsignelse å se alle medarbeidere som srår på for kanalen.Takk til Jesus.MVH Harald

    SvarSlett

Takk for at du vil legge igjen en kommentar! Her ønsker vi oss en saklig meningsutveksling.

Støtende kommentarer, eller kommentarer med rasistisk innhold vil bli slettet, og evt anmeldt.