Pressemelding før starten 1. november

Kanal 10 Norge - ny kristen TV-kanal i Norge!
1 november går startskuddet for en helt ny TV-kanal i Norge, Kanal 10 Norge.

VD for kanal 10 i Sverige, Børje Claèsson, har lenge hatt på sitt hjerte å også starte opp i Norge, og mandag 1. november stareter sendingene. Studio og kontorer er etablert i Oslo sentrum, i nært samarbeid med den norske menigheten Jesus Church, i Kongensgate 1.

- Kanalen vil ha en klar kristen profil og bestå av både svenske og norske programmer, spesielt den første tiden. Etter som tiden går og produksjonen øker vil så kanalen får en større og større prosentdel norskspråklige programmer. Men noe samsending vil vi gjøre for å ivareta det beste fra begge kanalene, sier Øyvind Rygg, daglig leder for den nye kanalen.

Kanal 10 Norge vil sende over Thor-6 satelitten, den mest vanlige og sette satelitten i Norge, som paraboleiere lett kan tune inn.

Kanalen vil også etter hvert være å finne i flere kabelnett samt på web-TV. Kanal 10 Norge starter opp sendingene 1. november og vil ha en attraktiv programflate hele døgnet. Foruten klar kristen forkynnelse fra møter og konferanser, vil kanalen sende filmer, forbønnsprogrammer, sang og musikk, samt reportasjer fra hva som hender i Skandinavia innenfor kirke -og kristenliv. - Vi vil vise det som hender "fra Den norske kirke til trosbevegelsen og alt der i mellom".

Informasjon om kanalen kan finnes bloggsiden http://www.kanal10norge.no/. Det vil også bli sendt en del utenlandsk stoff fra de større kristne produsentene i verden som Hillsong og CBN. Programledere og teknikk er på plass, og det vil innen kort tid være å finne mange nye konsepter på lufta, til glede og nytte for mange ulike typer mennesker. - Vi ønsker å være brede for å nå en bred målgruppe, sier Rygg.

1 kommentar:

  1. Så bra! Tv som er verd å se. Gøy at Ekaman snakket om Jesaja 58, det har jeg oså lest i dag.Gratulerer og lykke til!

    SvarSlett

Takk for at du vil legge igjen en kommentar! Her ønsker vi oss en saklig meningsutveksling.

Støtende kommentarer, eller kommentarer med rasistisk innhold vil bli slettet, og evt anmeldt.